Over ons

Over Communicatiehaven 2

Over Communicatiehaven

Rotterdam kent van oudsher vele havens.  Deze havens zijn vaak vernoemd naar de beroepen die mensen uitoefenden. Zo is de Glashaven vernoemd naar de glasblazerij die er ooit stond en de Scheepmakershaven naar de Scheepswerven die daar vroeger gevestigd waren. In Rotterdam worden de ambachten van glasblazer of scheepmaker steeds minder uitgeoefend.  Maar Rotterdam zou Rotterdam niet zijn als het niet steeds vernieuwde. In het moderne Rotterdam worden moderne beroepen uitgeoefend. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie.  Hoewel wij voor het uitoefenen van ons beroep geen fysieke haven nodig hebben, vervult Communicatiehaven in zekere zin wel een rol van metaforische haven. Bij ons vindt overslag plaats van kennis uit verschillende marketing- en communicatiegebieden en worden ontwerpen getransporteerd naar verschillende klanten. Bij ons komen verschillende aspecten van marketing en communicatie samen, zodat we uw klanten écht kunnen bereiken.

Wat we geloven

We geloven dat de beste resultaten voortkomen uit een prettige samenwerking. Daarom probeert Communicatiehaven een prettige werksfeer in stand te houden in de samenwerking met al haar klanten en partners. We werken graag in een sfeer waarin we ook voor kleine vragen contact met elkaar kunnen opnemen en we lopen graag net een stapje harder voor onze klanten als dat nodig is. Daar hoeft natuurlijk niet direct een factuur tegenover te staan. We vinden het vooral belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en het gewenste resultaat behalen.

Bij Communicatiehaven geloven we dat elk bedrijf uniek is en dat haar doelgroep net zo uniek is. Daarom maken wij geen gebruik van een standaard aanpak. Alles wat wij doen is afgestemd op het bedrijf waarvoor we dit doen. Omdat we geloven dat ook uw bedrijf en uw doelgroep uniek zijn,  willen wij graag uw bedrijf en doelgroep leren kennen. Samen met u kijken we naar de punten die uw bedrijf uniek maken. En dit zijn er vaak meer dan u denkt. Ook brengen we uw doelgroep in kaart. Wie zijn nu de mensen die bij u binnenlopen? En waarom komen ze bij u binnen? Hoe kunnen we zorgen dat deze mensen vaker bij u naar binnen lopen? En misschien wel belangrijker: wie zijn de mensen die u voorbij lopen? En waarom lopen ze u voorbij? We geloven dat we pas een doelgroep kunnen bereiken als we antwoorden hebben op deze vragen. Voor elk bedrijf en voor elke doelgroep liggen deze antwoorden anders. Daarom ligt ook onze aanpak voor elk bedrijf en elke doelgroep anders.

Wat we doen

Wij doen alles wat nodig is om uw doelgroep écht te bereiken. Alleen zichtbaar zijn is niet genoeg. Voor het ene bedrijf zal dit betekenen dat een online campagne nodig is om  het beste resultaat te behalen,  voor een ander bedrijf zal dit misschien betekenen dat een folder veel meer resultaat behaalt. Door de kennis van ons team helpen we u met de grootste hoofdlijnen en de kleinste details. Voor zowel complete communicatiestrategieën als het ontwerpen van websites en folders bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen er zelfs voor zorgen dat uw drukwerk wordt gedrukt. Wel zo makkelijk. U mag er van uit gaan dat de folders en websites die door ons worden ontworpen strategisch goed in elkaar zitten. Zo wordt uw doelgroep daadwerkelijk uw klant.