Nieuwe marketing-impuls voor je bedrijf!

Bijna iedere ondernemer loopt op een bepaald moment tegen het punt aan dat het klantenbestand niet meer groeit. Of erger, terugloopt. Wanneer je hier niks aan doet, zal er nauwelijks verbetering optreden. De markt verandert en de concurrentie zit ook niet stil. Is dit herkenbaar? Of wil je als bedrijf groeien? Dan is het tijd voor een nieuwe marketing en communicatie impuls!

 

Voordelen nieuwe marketing-impuls

+ Eenmalige investering, structureel meer klanten
+ Toegespitst op jouw bedrijf en klanten
+ Bewezen methoden en wetenschappelijke inzichten
+ Marktonderzoek mogelijk
+ We nemen al het werk uit handen

Waarom een nieuwe marketing-impuls?

Marketing en communicatie impuls voor nieuw bedrijf

Marketingimpuls voor nieuw bedrijf

Door je bedrijf een nieuwe impuls te geven bereik je met een eenmalige investering structureel nieuwe klanten. En dus structureel een hogere omzet. Communicatiehaven weet als geen ander hoe je een bedrijf een nieuwe impuls geeft. Daar hebben wij ervaring mee. Met een nieuwe impuls zorgen wij dat je een nieuwe stroom klanten bereikt en dat bestaande klanten vaker terugkomen. We snappen dat een investering zich zo snel mogelijk terug moet verdienen.  Daarom gaan wij uit van bewezen marketingmethoden en wetenschappelijke inzichten, zowel in de strategie als in de uitvoering. Alleen zo is een campagne effectief.

 

Een nieuwe kickstart voor jouw bedrijf?

Communicatie voor Return to Sender

Onze teksten voor Return to Sender lagen in Etos-winkels door heel het land

Afhankelijk van je wensen zetten we alle middelen in die nodig zijn om meer klanten te trekken. Dit kan bijvoorbeeld een crossmediale campagne zijn waarbij 45+ers in bepaalde wijken zowel in hun buurt als online jouw aanbieding zien. Het kan ook zo zijn dat onze mensen in een opvallend kostuum samples van jouw product uitdelen op het winkelcentrum. Soms gaat hier een marktonderzoek aan vooraf. Kortom, we doen alles wat nodig is om te zorgen dat klanten je beter weten te vinden.

We zijn erg benieuwd hoe we jou kunnen helpen. Neem gerust contact op, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

Direct contact